Sir Winston Leisure Center Scheveningen verwelkomt Humphrey’s!

Humphrey’s opent maandag 8 juli haar deuren aan de boulevard in Scheveningen in het prachtige pand van de Sir Winston Leisure Group. Het restaurant biedt plaats aan ca. 200 gasten binnen en aan nog eens 275 gasten op het terras.

Humphrey’s opent maandag 8 juli haar deuren aan de boulevard in Scheveningen in het prachtige pand van de Sir Winston Leisure Group. Het pand, dat tussen het Kurhaus en Sea Life is gelegen, waarbij Humphrey’s op de eerste etage boven Legoland is gevestigd, is volledig opgetrokken uit glas, zodat gasten zowel binnen als buiten kunnen genieten van een uniek zeezicht.

Het restaurant biedt plaats aan ca. 200 gasten binnen en aan nog eens 275 gasten op het terras. De inrichting is ronduit verrassend te noemen. Het heeft een stijlvol art deco-achtig interieur dat is geïnspireerd op de klassieke Parijse grand cafés en brasseries, comfortabele stoelen en banken, een grote gezellige bar, warme verlichting en veel bomen. Deze sfeer wordt ook doorgetrokken op het terras wat zorgt voor een bijzonder ‘parkgevoel’ aan zee.

Naast het alom bekende 3-gangen keuzemenu tegen een vaste prijs, waar Humphrey’s bekend om staat, zal het restaurant ook haar deuren openen voor de lunch, een gezellig koffie- of thee momentje en uiteraard voor de borrel. Ook de nieuwe locatie Humphrey’s Scheveningen is uitermate geschikt voor groepsuitjes; of je nu iets te vieren hebt met vrienden, familie of op zoek bent naar een sfeervolle plek voor een bedrijfsuitje. Uiteraard wordt er ook aan de allerkleinsten gedacht en serveert Humphrey’s een speciaal kindermenu.

Vanaf dinsdag 9 juli is Humphrey’s Scheveningen dagelijks geopend vanaf 08.00 uur.

LEES OOK:

Neem contact met ons op voor meer informatie over de horeca-units en het complex.

Menu