Legoland Discovery Centre

Ontdek geweldige familieattracties in LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen! Bouw, leer en speel samen met hele gezin. Meer informatie zal volgen in de komende maanden, het centre zal openen in het voorjaar van 2020.

Wereld van kleur, creativiteit en plezier

Het LEGOLAND® Discovery Centre is een wereld van kleur, creativiteit en plezier voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Wij bieden een schat aan LEGO©attracties, LEGO©Bouw en Speelzones, een 4D-bioscoop en nog veel meer. Meer informatie zal volgen in de komende maanden, het centre zal openen in het voorjaar van 2020.

Neem een ​​kijkje in onze spectaculaire stad MINILAND. Het is opgebouwd uit enorm veel LEGO® stenen: meer dan 1,5 miljoen! Verken en speel met de interactieve stad; Herken de bekende gebouwen uit Den Haag en Scheveningen, nagebouwd in LEGO© . Zie hoe het kleine land veranderd van dag naar nacht. Onze ondeugende mini LEGO® figuren houden ervan zich te verstoppen in MINILAND – wie kan jij vinden?

Kun je de sterren in onze LEGO 4D-bioscoop aanraken? Terwijl onze 3D-film voor je ogen verandert, kijk je naar een 4D-bioscoopervaring met regen, wind en zelfs sneeuw, allemaal onder één dak. Onze winkel zal worden gevuld met awesomeness! We hebben de nieuwste LEGO®-producten, waaronder Marvel Super Heroes, Nexo Knights, Starwars en Ninjago. Plus exclusieve limited edition-artikelen en moeilijk te vinden LEGO® sets. Neem een ​​souvenir mee uit je LEGO-avontuur of kom gewoon even langs – je hebt geen ticket voor LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen nodig om de winkel te bezoeken.

Gegevens

Strandweg 13K

2586 JK Den Haag

Bezoek website

Neem contact met ons op voor meer informatie over de horeca-units en het complex.

Menu