Hamburgerrestaurant Five Guys aan boulevard

Medio juni opent in het Vitalizee Leisurepand een vestiging van het populaire hamburgerrestaurant Five Guys. Five Guys huurt het pand van Sir Winston Leisure Group. Op het menu staan verschillende versgebakken hamburgers, maar ook andere Amerikaanse klassiekers als hotdogs, BLT’s en heerlijke milkshakes.

Medio juni opent in het Vitalizee Leisurepand – op de boulevard in Scheveningen – een vestiging van het populaire hamburgerrestaurant Five Guys. De vestiging is de negende in Nederland voor Five Guys. Het restaurant aan Strandweg 13J meet ruim 400m2. Five Guys huurt het pand van Sir Winston Leisure Group.

Het verhaal van Five Guys begint in 1986 in de Verenigde Staten. Vijf broers en hun ouders openen een klein hamburgerrestaurantje. Al snel openen er meer vestigingen en inmiddels staat de teller op ruim 1500 restaurants wereldwijd. Maar de receptuur die verantwoordelijk was voor dit succes is onveranderd gebleven. Nog steeds worden de frieten gebakken in pindaolie en de hamburgers gemaakt van vers rundergehakt dat bovendien alleen wordt gekoeld maar nooit wordt bevroren. Op het menu staan verschillende versgebakken hamburgers, maar ook andere Amerikaanse klassiekers als hotdogs, BLT’s en heerlijke milkshakes.

Bron: Voorburgs Dagblad

LEES OOK:

Neem contact met ons op voor meer informatie over de horeca-units en het complex.

Menu