Aanbod

In het Sir Winston Leisure Center Scheveningen zijn diverse horeca-units beschikbaar. De horeca-units zijn volledig flexibel in te delen door de huurder. Het complex kent een weids uitzicht op strand en zee en heeft daarmee een ongekende aantrekkingskracht.

Actueel aanbod

Unit 1.4 + Unit 2.2

415 m2 begane grond en 487 m2 eerste verdieping + terras

Unit 1.4 is circa 415 vierkante meter op de begane grond en unit 2.2 is circa 487 vierkante meter + terras op de eerste verdieping. Deze units vormen samen één geheel.
Bekijk unit(s)

Aantrekkelijke ligging

Het complex heeft een zeer aantrekkelijke en unieke ligging. Het is centraal gelegen aan de boulevard pal naast het iconische Kurhaus aan de ene kant en Sea Life aan de andere kant. De boulevard en het Kurhaus trekken miljoenen bezoekers per jaar en oefenen een grote aantrekkingskracht uit op toeristen, bewoners en ondernemers. Het complex bevindt het zich op loopafstand van diverse andere publiekstrekkers.

De verbrede boulevard en de nieuwe 4 seizoenen activiteiten in Scheveningen zullen meer bezoekers trekken dan ooit tevoren. De doorgangen naar de boulevard worden verbreed en opgeknapt zodat de doorstroming verbeterd.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de horeca-units en het complex.

Menu